Gatukonst i Belgrad.

Belgrad – we love you! Alltså Belgrad. Vilken stad! Här finns allt! Vad sägs om fantastiskt vänliga och hjälpsamma människor? Det är dessutom otroligt billigt att äta och dricka gott. Lägg till några vackra hus och hemliga barer så förstår du snart varför staden är så populär hos mig. Staden har snabbt seglat upp i 10-i-topp bland favoritstäder som New York, Havanna, London och Hanoi.

Gatukonst i Belgrad.
Telefoner i Belgrad.

Jag och min syster har nyss kommit hem efter en lång dag i Belgrad. Klockan är tre på natten och vi ligger i varsin säng i vårt hus som ligger på en innergård, väldigt centralt i stan. Vi har varit ute och ätit och druckit drinkar med två serbiska tjejer. Vi har fnissat och fått höra en massa galna historier om hur saker funkar eller inte funkar i Serbien.

Choklad i Belgrad.

Belgrad har verkligen ändrat min bild av Serbien på ett mycket positivt sätt och jag lovar att det kommer fler inlägg om denna huvudstad i bloggen.

Vilken stad har överraskat dig på ett positivt sätt?

Belgrad we love you!

You might also enjoy:

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *