När vi besöker Astrid Lindgrens värld i Vimmerby brukar vi stanna på ett mysigt och lugnt ställe på hemvägen för att äta middag. Det ligger bara någon kilometer söder om Vimmerby och är en fantastisk oas.

 


ingebohagar3

Det heter Ingebo hagar och är ett ekologiskt café där allt är hembakat med kravmärkta och ekologiska varor. Vi brukar äta vedungsbakade pizzor. Mums vad gott! Tyvärr brukar vi vara så hungriga när pizzorna kommer så vi har tyvärr inget foto på dem. Ni får helt enkelt lita på att de är goda.

ingebohagar1

ingebohagar4

Utanför caféet finns en stor trädgård med djur där barnen kan springa och leka. Det finns kaniner de kan mata med maskrosblad också. Jag har sett att de också erbjuder boende men eftersom vi inte har långt hem brukar vi inte sova över.

ingebohagar5

ingebohagar6

Du kanske också gillar

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *