Vi hittade till slut ett hotellrum pa hotellet dar vi bodde forra gangen vi var i Bangkok. Lite dyrare an vi ville ge men det far det vara vart. Efter hotelljakten tog vi skytrain ut till Weekendmarket. Skytrain ar ett tag som gar cirka tio meter over marken pa rals genom vissa delar av Bangkok. Vi gjorde lite shoppingfynd dar men det var otroligt varmt. Igar kvall sa at vi pa den samsta restaurangen pa lange. Sa vi lamnade maten och gick och at pa Mc Donalds istallet. Pa natten akte vi ut till backpackergatan Khao San road for att kolla laget lite. Klockan var over tolv men det var lika varmt som pa dagen. Vi satte oss pa ett stalle och tog en ol och en ananasshake.
Idag kande vi att vi nog borde ta det lite lugnare sa efter frukosten gick vi tillbaka till hotellet och sov en stund. Nu pa kvallen har vi atit en god middag med en ganska god chokladfondue. Men den slar inte den i Kuala Lumpur. Imorgon maste vi forsoka att hinna med att klippa och slinga oss. Hoppas ni har det bra!

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *