Da ar forsta natten till anda och vi har sovit i tolv timmar. Men det var valbehovligt. Vi forsokte boka ett hotell igar till i natt men vi har fortfarande inte fatt nagot svar fran dem, sa nu har vi inget hotell igen. Det vi bor pa nu maste vi checka ut fran om en timme. En natt till vill vi inte stanna for det priset. Vi valde det hotellet till stor del for att de hade pool och vi vill bli lite bruna till brollopet. Dock visade det sig att poolen lag inomhus, precis i lobbyn sa dar blir man inte sa solbrand. Idag ska vi, nar vi fixat hotell, aka till shoppingparadiset weekendmarket och sa kanske vi klammer in en afternoon tea pa Oriental hotel ocksa, annars far det bli imorgon.

Du kanske också gillar

5 Comments

  1. Hoppas att ni har det bra!! Har legat vid långviken hela dagen och är gaaaaanska röd på ryggen, stor cancervarning!! 🙂 Vi hörs! Kramar

    1. Hola! Det ar alltsa fint vader hemma? Har ar det ruggigt varmt men ingen sol sa vi far ingen farg. Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *