Imorgon bär det av till Bali, kommer bli riktigt härligt tror vi. Vi har inte lart oss av vara misstag utan later aven denna gang bli att boka hotell i forvag, hoppas det gar battre pa Bali. Denna sista dag Bangkok har vi bl.a. roat oss med att gå till en frisör och göra oss fina i håret. Dessutom har vi varit hos en juvelerare och hämtat ut den ring vi specialbeställt, riktigt fin är den. Nu på eftermiddagen åkte vi till Oriental Hotel (ett välkänt lyxhotell i Bangkok) där vi satte oss i “Author’s Lounge” och intog lite Afternoon Tea. Gott, mysigt och extremt lyxigt. Den mesta tiden har dock spenderats i olika taxibilar. Färderna har ibland tagit en timma pga av Bangkoks traffik, 100 meter framåt, stopp i 10 minuter, 100 meter framåt osv.

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Magnus blev ju riktigt fin i håret, men varför är det ingen bild på dig Linda? Jag ville ju se hur det blev med slingor. Här hemma är det varmt och skönt, det ska tydligen bli närmare 30 grader på midsommarafton. Vi räknar dagarna till den 29 juli och försöker hitta på så mycket som möjligt för att fördriva tiden. Diego jobbar och jag ringer honom ca 10 ggr/dag 😉 Väntar med spänning på bilder från Bali. Kramar till er båda. Diego hälsar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *