Då har vi lämnat Bali för den här gången. Vi är nu i Kuala Lumpur och bor på samma hotell som förra gången vi var här i december. De senaste dagarna har varit hektiska sa nu ser vi fram emot fem lugna dagar i KL och sedan ska vi ta oss ut till nagra oar pa ostkusten for att bara slappa, sola och snorkla. Sedan kommer vi hem igen. Igar var vi och besokte barnhemmet efter mycket strul med datum fram och tillbaka. Stallet vi besokte ligger drygt tre timmar fran de storsta turiststallena sa det var en dag som blev annorlunda mot de andra dagarna pa Bali. Vi akte redan klockan sju pa morgonen. Vi hyrde en bil med chauffor och Yakob, en kille som tidigare bott pa barnhemmet, foljde med oss. Vi hade kopt en massa kassar med mat och andra saker. Sjalva barnhemmet har rustats upp mycket de senaste aren av en hollandsk forening men de behovde fortfarande mat. Barnen kunde inte mycket engelska men de var nyfikna pa oss. En av de basta dagarna pa Bali, bade pa grund av att vi fick traffa barnen och for att vi fick se en annan sida av on. Dock var vi glada att lamna Sanur eftersom jag klev pa en kackerlacka i natt, vi gillar inte riktigt kackerlackor i hotellrum. Antligen ar internet lite snabbt och billigt sa vi passar pa att lagga upp lite gamla bilder, kolla i de gamla inlaggen om ni vill se!

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *