Åter tillbaka i KL efter en veckas sol och bad. Igår regnade det annars har det varit hett och klarblå, molnfri himmel hela tiden. Snorklingen var tveklöst det bästa med hela den här veckan. Korallrev, färgglada fiskar och alldeles klart vatten, som i ett akvarium. Fiskarna är extremt närgångna och ibland kommer dom fram och stöter till en på benet. Utanför stranden där vi bodde fanns havssköldpaddor som vi givetvis var tvugna att se. En förmiddag simmade vi ut för att se dom och fick syn på en stor rackare och en lite mindre. Underbart häftigt. På morgonen idag innan vi skulle lämna ön tog jag en sista snorklingstur för att ta lite mer bilder med undervattenskameran. Ute på relativt djupt vatten fick jag syn på en haj. Rädd som fan blev jag men jag hade ändå sinnesnärvaro nog att knäppa av en bild. Nämnas bör att det bara är ofarliga revhajar som kan förekomma där så det var väl en sån jag såg men det räckte för att jag skulle få lite småpanik.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *