Hejsan på er där hemma. Nu har vi spenderat en dag i Bangkok tillika vår fösta resdag. Skulle kunna tänka mig att vi kommer somna riktigt gott ikväll med tanke på att vi inte sovit ordentligt på över 30 timmar. Så länge man gått omkring har man hållt sig vaken men så fort man satt sig i en taxi har man slumrat till direkt, låter ju kanske lagom skoj men man måste ju komma in i den nya dygnsrytmen. Vår strategi att inte boka något hotell innan ankomst visade sig vara mindre lyckad, tydligen pågår någon form av konferens i Bangkok vilket innebär att många hotell är fullbokade. Givetvis fick vi tag på något men det ligger lite off så vi ska byta tills imorgon hoppas vi. Allt bara bra med oss annars, Bangkok är hett och kvavt som vi kommer ihåg det och alla affärer är luftkonditionerade och kalla som satan, i genomsnitt riktigt behagligt alltså.

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Sov så gott. Själv har jag ägnat dagen åt att shoppa samt sitta på balkongen och läsa i solen. Inte så dumt det heller. 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *