Igar anlande vi efter att ha flugit, akt bil och slutligen bat till paradison Perhentian Besar. Nar baten narmade sig stranden insag man att det verkligen var en paradiso det var fragan om. Vit sand, palmer och turkost vatten (som ar lika varmt som luften i princip). Solbrannan har battrats pa en smula och vi har for forsta gangen i vara liv snorklat. Detta ar en riktig hojdare. Bara en kort bit ut fran stranden kryllar det pa sina hall av nargagna fiskar i olika farger. Vi solar snorklar och laser en massa bocker. En slapp och harlig avslutande vecka pa resan. Internet har ar langsamt, dyrt och opalitligt sa nagra bilder blir det inte nu tyvarr.

Du kanske också gillar

5 Comments

  1. hej nu är vi hemma efter en varm och skön vecka i fjällen idag har vi haft 32 grader vi vattnade igår hos er imorgon startar hamn- festivalen så nu väntar en intensiv vecka hoppas på fortsatt fin resa mamma o pappa

  2. Ni uppdaterar lite dåligt tycker jag! Idag har vi påbörjat projekt köksluckemålning. De ska få färgen 113 Sommargul, det är lite vaniljgult sådär.

    1. Japp, det har varit lite glest mellan uppdateringarna men det finns inte sa mycket att rapportera, vi glassar mest i solen=) Dessutom finns typ tre datorer pa on och det gar segt och ar dyrt. Men nu ar vi tillbaka i civilisationen och uppdaterar och bjuder pa lite bilder. Spannande att fa se alla ommalningar nar vi kommer hem.

  3. Äntligen har det blivit lite svalare. I natt regnade och åskade det. Men det ska bli varmare igen säger de, så lagom tills ni kommer hem så kommer väl hettan. Det ska bli kul att se alla bilder sen. Ni har ju inte lagt upp så många på sidan. Njut ordentligt av resten av semestern!

    1. Hej Mia! Jag har bade smsat dig och mejlat dig men mejlen studsar tillbaka. Har du inte din hotmail langre? Ar allt bra? Jag kommer hem pa onsdag, hoppas du har tid for en fika i veckan! Jag lovar att du kommer fa se en massa bilder och en brollopsdvd nar vi kommer hem =) Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *