Nu är vi gifta, känns nästan lite overkligt men sant är det. Gårdagen blev fantastiskt lyckad. Alla inblandade här har verkligen ansträngt sig för vår skull, för att allt skulle bli så bra som möjligt. Under dagen igår var himlen alldeles grå och regnet öste ner vilket var lite smått oroväckande men när själva cermonin startade var himlen klarblå och vi fick en klockren solnedgång över havet i bakgrunden. Bilder och mer detaljer följer, nu blir vi upphämtade av vår chaufför som ska ta oss tillbaka till hotellet där det vankas poolbad och slappande. Tack förresten för alla grattishälsningar!

Du kanske också gillar

8 Comments

 1. Ett stort grattis till brudparet!! Hoppas att ni har en underbar semester och att bröllopet blev bra. Kramar =)

 2. Ett jättestort grattis till brudparet!!! Det låter ju som att ni fick en underbar dag. Ser fram emot att få se lite bröllopsbilder….
  Kram
  Johanna och Mange

 3. Grattis! Så roligt att det blev lyckat. Ropen skalla; bilder åt alla. 🙂 (Väntar för övrigt otåligt på att höra något från Emma)

 4. GRATTIS! Och välkomna i klubben…
  Jag och datum, jag vet inte hur många gånger jag frågat dig, Linda, om när ni skulle gifta er. Jag hade för mig att det var den 29:e…Var det den 28:e?
  Passa på att njuta av tiden ni är iväg och bara insup det faktum att ni är gifta.
  Jättemånga kramar från Marie (Jimmy hälsar också. Och Daniel.)

 5. Grattis!!! Roligt att det blev lyckat!

  Väntar också på bilder… 😉

  Ha det gott!
  Hälsningar från Adelgatan (Magnus, Sussi, Nelly, Maja)

 6. GRATTIS till giftermålet! Jag tror att vi alla ser fram emot att få ta del av lite bilder också… kanske kommer de upp redan idag? Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa och att ni njuter till fullo!

  Magnus, hör av dig när du är tillbaka i Sverige igen för det vore kul att snacka lite med dig!

  hälsn från Stockholm
  .erik

  PS – hur går lanseringen av DBM i Indonesien, bra förmodar jag? =)

 7. GRATTIS till giftemålet! Vi fick veta det av Gittan när vi träffades i midsommras. Forsatt trevlig resa och
  hoppas vi får tillfälle att ses i framtiden.

  (moster) Lena o Lasse

 8. Tjoho! Grattis och allt sånt, fast det har jag ju redan sagt på andra sätt. Satt och läste alla andras inlägg och blev lite tårögd. Det är ju helt sjukt att ni är gifta nu! Fast på ett bra sätt såklart. Staffan jobbade sin sista dag på FN idag (för den här gången), vi får se vad som händer framöver… Vi hade en perfekt midsommar i torpet, där är helt underbart sommarfint nu. Förövrigt vill jag bara instämma i den allmäna inläggskören i gästboken…fram med bilderna…NU!

  kramar Nina (staffan hälsar)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *