Igar kom vi da fram till Damai. What a place! Jag skulle garna bo dar for alltid. Det ligger sa fridfullt uppe i bergen och nar vi kom dit fick vi limejuice vid poolen och sa en valkomstmassge i deras lilla “massagehydda”. En “hydda” som bara bestar av tak och dar inne finns tva massagebankar och en massa blommor och lugn musik. Rummet var ocksa derorerat med en mangd blommor och sa hade de satt igang utomhusjacuzzin till oss. Duschen och jacuzzin ar utomhus men tillhor anda rummet. Ja, allt ar sa fint. Vi tar en massa bilder sa far ni se sedan =) Det blir ingen vigsel pa stranden. Vi var och kollade pa nagra strander igar men bestamde oss sedan for att ta ceremonin i hotellets tradgard med utsikt over havet istallet. Pa en av stranderna hade ett hollandskt par just byggt upp ett hus, de erbjod oss att ha ceremonin i deras tradgard men det hade kants lite konstigt. Efter frukosten som serverades pa var uteplats fick Linda massage och Magnus passade pa att slappa lite vid poolen. Som ni hor sa har vi det bra! Vi hors!

Du kanske också gillar

5 Comments

  1. Åh, vad avundsjuk jag blir! Massage och jacuzzi! Det hade inte suttit fel på en stackars gravid kvinna. Men jag unnar er verkligen det! Nu är det bara att invänta den stora dagen. Passa på att njuta och ta det lugnt.

  2. Då var dagen inne! Och här i Sverige har Emma K fått värkar så kanske kommer det ett nytt litet liv till världen här, just idag. För övrigt planeras det mest inför möhippan på lördag. Förresten så skulle Charlotte snart till samma ställe i Malaysia som ni ska till, fast jag tror att hon hinner åka innan ni kommer (hon kommer hem till Sverige den 12:e).

  3. Om jag räknat rätt på tiden så är väl cermonierna över nu och ni har blivit ett äkta par. Känns lite högtidligt att tänka på det. Det ska bli spännande att läsa en liten rapport från detta.

  4. Väntar också med spänning om rapport från bröllopet. Hoppas att ni har haft en underbar dag herr och fru Björk;) Det blir många vuxenpoäng Linda! Kramar till er båda.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *