Idag har vi for forsta gangen fatt lite sol pa oss. Det har varit varmt hela tiden men inte direkt solsken. Men idag lag vi och solade en stund efter frukost och man behover inte ligga lange forran solen tar ordentligt. Pa eftermiddagen idag sa var vi nere vid Kuta beach. Da kommer det fram nagra fnittriga tjejer med slojor pa sig till Magnus och vill ta kort pa sig sjalva en efter en bredvid honom. Ganska kul! Igar var vi pa svenska konsulatet i Sanur for att hamta ett intyg pa att vi far gifta oss enligt svensk lag pa Bali. Intyget hade skickats fran svenska ambassaden i Jakarta. Tyvarr sa hade de klantat sig och skrivit fel efternamn sa det ar inte giltigt. Ett nytt skulle komma med kurirpost idag men det kom inte. Och idag har svenska ambassaden stangt eftersom det ar midsommar. Forhoppningsvis loser det sig i allafall genom att de far faxa intyget till hotellet vi ska bo pa i Lovina. Vi blir upphamtade av nagon fran hotellet imorgon vid nio och sedan aker vi cirka tre timmar till norra Bali dar vi da ska bo i sex dagar och aven som ni vet gifta oss. Glad midsommar pa er!

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Kom precis hem från en god sillbuffé. Solen skiner, så midsommarafton kunde inte vara finare här hemma. Glad midsommar! Mia och Diego

  2. Haha, de kanske trodde att Magnus var nån filmstjärna? Eller är det bara exotiskt med nordbor?

    Fatta att ni har missat den vädermässigt bästa midsommaraftonen i Sverige på år och dar! Värme, solsken, perfektion. Vi köpte en rolig elektronisk piltavla men den ballade ur och två pilar trillade ner under varsin trätrall (fick upp den ena, men Marcus pappa tyckte inte det var värt att skruva loss trallen för att få upp den andra pilen. 🙂 Idag är det svalare ute men det kanske är skönt ändå att vara inne, ta det lugnt och se en film. Och äta jordgubbstårta, för det blev aldrig av att vi gjorde igår kväll.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *