Vi befinner oss nu i staden Sanur på Bali. Idag var planen att vi skulle åka och besöka ett barnhem men tyvärr blev det lite missförstånd mellan oss och den Balinesiska kvinna som skulle hjälpa oss att arrangera det hela. Detta är dock löst nu så imorgon kommer vi istället åka iväg till ett barnhem som ligger i västra delen av Bali. Vi träffade kvinnan idag och åkte till en stormarknad utanför Sanur där vi handlade ris, nudlar och en massa andra grejer som vi ska skänka. Vi har också bokat flygbiljetter från Bali. På tisdag bär det av till Kuala Lumpur och efter det planerar vi en vecka på Perhentian Islands om vi kan hitta något boende.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. GRATTIS till de nygifta! Det verkar vara ett helt underbart sätt att gifta sig på. Ha en fortsatt skön resa!

  2. Nu är ni gifta – vad kul! GRATTIS! Såg härligt ut på bilderna, vad bra att vädret blev så lyckat. Ha en fortsatt underbar resa 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *