Da har vi landat i resans andra land, namligen Kambodja. Hittills har vi bara atit och checkat in. Vara intryck sa har langt ar att det ar dyrare har an i Vietnam, det kan kanske bero pa att vi ar pa ett mycket turistigt stalle. Vi bokade boende pa ett guesthouse via Internet igar och betalade nagra dollar i deposit. Nar vi kom hit sa hade stallet visst bytt agare sa vi hade ingen reservation och hade saklart inte betalat nagra pengar. De hade ett rum till oss och det var okej for en natt. Odlor och kackerlackor pa rummet men det far duga tills imorgon da vi ska ut pa hotelljakt. Vi har kommit fram till att vi kan tanka oss att bo lite lyxigare just har. Det forsta rummet vi fick gick latt att oppna utifran utan nyckel men hotellpersonalen tyckte inte det var nagon fara eftersom de fanns i narheten och han skulle ersatta oss om nagot blev stulet. Nu kandes inte det helt tillfredsstallande sa vi bytte rum. Planet hit var det minsta vi nagonsin flugit i men det gick bra det ocksa. Vi sag forresten pa BBC igar att det ar varsta ovadret i Hue nu i orkanens spar, dar vi gick pa gator ror raddningspersonal omkring i batar nu. Skont att vi drog darifran i tid.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Hej Magnus o Linda!
    Grattis till er förlovning. Kul att läsa om allt ni upplever.
    Ha det gott. Hälsningar moster Lena

  2. Då har ni äntligen kommit till Kambodja då. Det verkade vara ganska regnigt i Vietnam. Själv sitter jag på jobbet med en begynnande förkylning, men skam den som ger sig. Jag ska inte vara borta en dag till denna terminen. Det var ju ett ganska stort hål i lönen denna månaden pga resa och sjukdom.
    Julkransen från IKEA är i alla fall upphängd och jag hittade två adventsljusstakar som funkade, så lite julstämning är det allt hemma. I kväll blir det glöggmys och pepparkakor.
    Kram Mia

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *