Idag har vi tillbringat annu en dag i ett hett Saigon. Som tur ar sa har banker och posten oppet aven fast det ar lordag. Vi har postat hem ett paket till sa vi slipper overvikt pa flyget. Vi madde bada lite sadar igar, kanske beror det pa att det ar mycket varmare an vi ar vana vid och darfor dricker for lite. Igar var vi ute en svang i Cholon, som China town kallas har. Det borjar bli deprimerande att se allt elande nu. Dar gick femaringar omkring med spadbarn som hangde over en arm pa dem medan de tiggde pengar av turister. Overallt finns det man utan ben eller armar, veteraner fran kriget. Vi besokte ocksa museet for American war crimes igar och det var heller ingen rolig historia. Jag inser att det inte var ett helt objektivt museem men efter att ha tillbringat tre veckor i Vietnam sa ser man ju att USA gjort det har landet illa en hel del. Imorgon drar vi vidare till Kambodja och Siem Reap. Magnus forsoker ladda upp lite bilder sa kanske far ni se nagra snart! //Linda

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Ah, imorrn är det advent och här snöar det hela tiden. Idag blev det en lång tur på stan med mamm & papp, shoppade bla lite julpynt. Imorrn tar jag nog en tur till G:a Lkpg i samma ärende. Har ju två kompisar till som är ute i världen (Frankrike resp Australien) och skriver om varma dagar, men det är rätt mysigt med ett snöigt Sverige i adventstider ändå!

    1. Ja, det later inte helt fel med sno och jul, men det far vi ju om nagra veckor. Hoppas du koper mycket julklappar =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *