Tjohoo, nu befinner vi oss i Ho Chi Minh City, före detta Saigon. Vi ändrade ju våra planer lite pga vädret och anlände hit sent igår med flyg. Här det varmt som 17 och inte ett moln på himlen men det var ju det vi ville ha. Det känns verkligen att HCMC är en riktigt stor stad, större än Hanoi. Hanoi är nog en mysigare stad dock. Trafiken här är om möjligt lite värre. Vi kom precis tillbaka till vårt hotell efter en lång cyklofärd till Chinatown. Man är konstant omgiven av hundratals mopeder och motorcyklar som tutar och kör om i alla tänkbara riktningar. Jag slog till och klippte mig idag dessutom, 25 kr skulle det kosta och var minst lika proffsigt som det jag brukar ge 220 för hemma. Efter klippningen åkte jag på hårtvätt och ett massageprogram (som jag själv inte var medveten om jag beställt). Jag skulle snarare kalla det tortyr än massage men det var intressant i alla fall =)

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. Härligt att ni hittade lite värme igen. Det är definitivt mer än man kan säga om ett otroligt kallt och regnigt Malmö. Eftersom alla andra skriver om IKEA tänkte vi meddela att vi tänker åka dit idag för att köpa omslagspapper och sådant till alla fina julklappar vi köpt. Hoppas ni tar hand om er ordentligt.
    kram

    1. Nu har vi hittat annu mer varme. Klockan ar halv nio pa kvallen och det ar ruggigt varmt har. Bra att ni kopt fina julklappar, vi har oxo kopt nagra! Kram Be Staffan skicka igen som jag bad honom om i mejlet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *