Regnet fortsatter att osa ner. Men idag var det lite uppehall efter lunch sa vi bestamde oss for att ta oss ut till stranden fem kilometer bort. Vi letade reda pa varsin cyklo med forare som kunde ta oss ut till stranden for tre dollar var. De har lite konstiga taxor, inom stan brukar kosta minst en dollar ibland aven tva. Och nu ville de ha tre for att kora till stranden, vanta dar och sedan kora oss tillbaka igen. Vi nappade och satte oss i varsin cyklo. Sjalvklart borjar det regna efter ett tag igen. Nar vi kommer fram till stranden duggar det men vi gar iallafall runt och tittar och fotar lite. Stranden var en riktigt paradisstrand med palmer. Pa vagen tillbaka fastnar vi i langa koer eftersom en lastbil har kort fast. Himlen oppnar sig och vi ar dyblota och cykloforarna likasa. Men de ar anda hela tiden glada och forsoker fa oss att trivas trots att de far cykla med oss i over en mil. Vi gav dem rejalt med dricks och de var mycket tacksamma. Vi har aven bestamt oss for att andra planerna lite. En tiodagars prognos visar att det ska fortsatta regna och aska har sa vi bokade om var flygbiljett och aker imorgon till HCMC eller Saigon som den fortfarande kallas ibland. Vi hade inte tankt spendera nagon tid dar men nu blir det tva dagar och det verkar vara soligt dar iallafall.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *