För tillfället öser regnet ner i Hoi An och prognoserna för de kommande dagarna ser inte mycket ljusare ut tyvärr. Det var någon tyfon på väg mot södra Vietnam från Fillipinerna men den verkar vi i alla fall slippa. Som det ser ut nu ägnar vi mest dagarna åt att sitta på cafeer och läsa böcker samt prova ut kläder. Mysigt men lite sol skulle inte skada. Vi har tänkt göra några utflykter härifrån men det kräver lite bättre väder så vi väntar och ser… Pengar har vi i alla fall lyckats få ut nu. MasterCard är att föredra framför Visa i Hoi An verkar det som. På tal om kasst väder så läser vi om att det är snökaos i Sverige för tillfället så vi hoppas att ni kör försiktigt.

Du kanske också gillar

5 Comments

 1. Hej! Jag har letat lite på nätet efter information om tyfonen som är på väg mot Vietnam. Reuters är det bästa jag hitta hittills. Återfinns på http://www.alertnet.org/thefacts/reliefresources/TSR/29W.htm . Muifa som ovädret kallas har blivit nedgraderad till tropisk storm från att tidigre ha varit tyfon och den kommer att träffa Vietnam långt söderut på kvällen den 24e. Det verkar i alla fall vara ganska långt ifrån där ni befinner er.

 2. Jag läste just!!! Grattis! Jag är så glad för er skull!
  Det är såå kul att läsa er dagbok. Man blir ju lite småsugen faktiskt… Vi åker till London snart och julhandlar. Det ska bli kul. När är det ni kommer hem? Jag vill lämna VB-boken i rätt tid.

  1. Vad bra att du uppskattar vara sma inlagg! =) Vi tycker att det ar saa kul att lasa inlagg i gastboken ocksa! Vi kommer hem den nionde, hander det mycket spannande i VB just nu?

 3. Idag skiner solen och marken är täckt av snö. det är faktiskt ganska fint, börjar vänja mig nu;)
  Läste att ni har haft regn, så jag skickar lite solstrålar till er. På söndag är det första advent, det är inte klokt vad tiden går fort. Vi ska förhoppningsvis åka till IKEA. Det beror på om min övertalningsteknik fungerar på Diego. Ser fram emot fler spännande läsning i er resedagbok. Diego hälsar.
  Kram

  1. Ja, regnet bara oser ner har. Vi ar som drankta katter hela tiden men det ar kul anda. Hoppas du lyckas fa med Diego till IKEA, men jag tror inte det blir latt =) Kramar!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *