Da har vi landat pa Malaysisk jord och det borjar kannas att vi snart ar hemma. Kuala Lumpur ar den absolut modernaste staden vi besokt den har resan och vi bor otroligt centralt mitt i Chinatown. Pa eftermiddagen stanger de av var gata for biltrafik och darfor var det lite jobbigt att slapa alla vaskor till hotellet nar vi gick ur taxin ett kvarter bort. Men det loste sig och vart rum ar helt ok. Malaysia ar ocksa den dyraste staden vi varit i men anda saklart mycket billigare an hemma. Hela var gata ar som en stor marknad med markeskopior pa det mesta man kan tanka sig. Jag har kopt tva klockor som jag hoppas fungerar nar jag kommer hem =) Det ar svart attlata bli att shoppa i den har staden alltsa. Vissa av oss tycker att det ar bra och andra inte…Hoppas ni har en trevlig andra advent hemma!

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Hejhej
    I Malmö är det grått och fuktigt som vanligt. Vi har en av våra sällsynta lediga dagar båda två idag och det är väldigt skönt. Igår köpte vi en gran. En i plast, men ganska fin. Maja har redan klättrat i den 4 gånger men hon är så liten så den välter inte. Ta hand om er. kram

    1. Hehe, vi ska nog ocksa kopa en gran nar vi kommer hem. Varfor koper ni plast!! Det basta med granen ar ju lukten! Kram

  2. Glad andra advent, om man nu kan säga så;) Jag hoppas att ni inte ska bosätta er i Malaysia nu, eftersom ni har haft det så bra. Linda, nu får du snart komma hem. Jag har så trååååååkigt! OK, jag tror att jag kan stå ut de sista dagarna. Och Linda, jag ångrar att jag sa att det skulle gå så fort tills du kom hem igen. Det har känts som en evighet.Pust och stön!
    Kramar

    1. Tack tack. Nu behover du inte langta mycket langre jag kommer ju pa torsdag! Jag lovar att vi inte ska bosatta oss har, men om du sag shoppinggalleriorna skulle du absolut vilja bo har =) Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *