Sista dagen i Kuala Lumpur och sista dagen på resan (om man inte räknar med morgondagen då vi kommer lämna hotellet kl 6 och vara hemma i lägenheten uppskattningsvis kl 21. Med en tidskillnad på 7 timmar ger detta en restid på 22 timmar, ser man givetvis fram emot… eller kanske inte). KL är en riktigt stor stad med massa coola skyskrapor, Petronas Towers framförallt. Dessa har vi inte varit uppe i, däremot var vi uppe i KL Tower (som man får åka upp högre i) vilket gav riktigt fin utsikt. Dagen till ära hade dom desutom världens längsta man på besök, Pakistan kom visst han ifrån. Idag har vi mest spenderat dagen i en enorm shoppinggalleria, 14 våningar och en stor berg-och-dalbana innomhus mitt i alltihopa. Folk här, framförallt taxichaufförer, envisas med att tilltala bara mig hela tiden vilket stör Linda litegrann. Även om hon frågar nåt så vänder dom sig till mig och säger “Yes, sir” eller “Thank you, sir” eller vad det nu kan vara. Vet inte om det har att göra med att Malaysia är muslimskt.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *