Då var resan bokad och betald. Visumansökningarna till Vietnam är ifyllda och ska postas imorgon. De första sprutorna tog vi förra veckan. Vi var optimistiska innan och trodde att det kanske skulle räcka med att fylla på med Havrix men det visade sig att vi ska ta 8 sprutor var! Fyra har vi redan tagit och övriga ska vi ta vid två tillfällen till innan resan. Nu hoppas vi bara på att fågelinfluensan håller sig lugn i Sydostasien och att flygplatsarbetarna nöjer sig med sina löner så vi kan komma iväg!

You might also enjoy:

6 Comments

  1. Hej Magnus och Linda jag hetter Loan och är en äkta antik vietnamesiska. trevlig att ni vill resa dit här är telefon numer till min brordotter som hetter Giang0912061982
    hon prata engelska ta kontakta med henne om ni vill ha lite privat guidenin
    g jag skulle be er gå till affär vid HANGKIEM sjön ( den sjön med ett lusthus i vanett) där i närhett brukar alla turist bo. på första våning titta i alla guld butikar om ni hitta smycket som Pappa hade fotat köp 2 annars inget jag betala 60 USAdollar för pris i affär ganska fast men är i VN dong ni be dem räkna om till USADollar ( kursen få ni på TV nyheter eller banken ) avrunda nedåt lite gå bra. Ha trevlig på resan Loan

  2. hej globetrotters!
    Jag vill också jag vill också jag vill också, men jag hoppas verkligen att ni kommer få en helt underbar resa! KRAM johanna

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *