Ännu en dag i Bangkok. Det är ett himla liv och härj i stan var man än befinner sig men ändå inte jobbigt utan snarare riktigt kul, vi ångrar att vi inte planerade att stanna lite längre här. Idag har vi varit ute på en marknad som dom har varje helg. Den täcker ett gigantiskt område och man kan köpa allt hur billigt som helst. Vid det här laget har man ju lärt sig att pruta men det behövdes knappt här. Vi stannade dock inte jättelänge för det blev riktigt svettigt efter ett tag. Vi har även varit till Khao San Road som är en klassisk backpackergata där alla västerländska backpackers håller till. Vi blev sa glada att vi inte valt att bo har. Varannan manniska man motte var europeisk turist, allt var dyrare och det var en helt annan stamning. Men det var kul att ha sett det hela. Vi holl aven pa att bli lurade att kopa adelstenar men den historien berattar vi nasta gang! Vi trivs sa bra har att vi inte vill aka hem redan imorgon!

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Bangkok låter som en intressant stad. Men Kalmar är inte så illa det heller:) Trängsel inne i stan slipper man ju så här års. Då bär det hem snart då. Hoppas att resan går bra.
    Kram Mia!

  2. Verkar varit en mycket lyckad resa. Ser fram emot att prata med dig i helgen Magnus… vill självklart höra hur ni haft det även om jag nu fått en hel del info via sajten!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *