The fat camel ja, trotta ville vi bara stupa i sang. Men nar vi kom till vart rum fick vi en smarre chock. Det ar hur litet som helst med smutsiga lakan och inga fonster. Men det varsta var nog att det riktigt stank svett. Men man far kanske vad man betalar for =) Vi stupade iallafall i sang, tur att vi hade sovsackar med oss..Vi tyckte att vi var varda lite somn efter tva dygn av kanppt nagon sa vi stallde ingen klocka. Nasta chock kom vid tio pa morgonen nar en kinesisk tjej kom in i rummet och tande lampan! Utan att knacka eller sa. Hon ville visst tomma papperskorgen, det ville inte vi! Sa hon gick igen och sedan vaknade jag vid halv fem!!!! Det var den dagen i Auckland! Vi duschade snabbt och sprang ner pa stan. Det mesta var stangt men vi hittade en buss som tog oss ut till Kelly’s ett undervattensmuseum. Dar fick vi se livs levande pingviner och hajar! Dessutom en rekonstruktion av Scotts Antarktis stuga. Efter det akte vi upp i Sky tower, den hogsta byggnaden pa sodra halvklotet. Harlig utsikt over Auckland, 220 hogt upp. Nu sitter vi pa ett Internetcafe och forsoker fa over lite bilder, men det ar inte det lattaste. Imorgon bar det ivag ut till flygplatsen igen for att hamta upp hyrbilen och borja vart Nya Zeelands aventyr pa riktigt! //Linda

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. Att uppleva “fat camel” kan väl bokföras på upplevelse kontot, sådant kan bli ett roligt minne när man fått lite distans. Jag förstår att ni var trötta efter att ha sprungit runt på dagarna och rest på nätterna. Nu blir väl dagsrytmen lite normalare i fortsättningen Lycka till i framöver.

  2. Hej på er!
    Väntar på att få se fler bilder från er resa. Man kan ju fantisera om att man är delaktig då. Det har snöat i natt, så våren lär vänta.Men fåglarna kvittrar lite. Nästa vecka är det LOV!!!!!!Längtar… Kram Mia!

  3. Hej, igen. Det är 11 timmars skillnad mellan oss så nu borde ni vara på gång ut till en ny dag, och vi är på väg i säng. Om ni inte redan vet det så slog sverige ut australien i Davis Cup, totalt otippat, australien var ju storfavoriter på sin hemmaplan. Det kan ju komma några påpekanden om sådant på hemvägen. Ha de så bra. Jag har skickat lite mail också hoppas dom kommer till nytta.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *