Då befinner man sig på Arlanda, härligt att äntligen vara på väg. Föga förvånande är vädret utanför fönstret fortfarande lika sunkigt men det är ju naturlitvis bara en tidsfråga innan det ändras. Har hittills lokaliserat en kändis, nämligen Maud Olofsson. =)

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Sitter mitt uppe i mitt pluggande och längtar bort till varmare breddgrader. Skicka gärna lite sol och värme när ni kommer fram. Återkommer med info om BB i veckan. Njut ordentligt av er välförtjänta semester. Glöm ej att använda solskydd!
    Kram Mia! Diego hälsar.

  2. Hej på er!

    Hoppas resan har gått bra och att ni nu har fått lite finare väder. Jag längtar också. Glömde önska er en trevlig resa sist vi träffades så det känns jättebra att kunna göra det här. Det ska bli superkul att läsa om er resa, hoppas ni hittar ställen att skriva på emellanåt. För tillfället väntar jag på att få åka hem, bilen går om en halvtimme från B-måla. Ska sedan försöka ta mig till Friskis på spinningmöte.

    Ha det nu jättebra, men var rädda om er! Många kramar från Tessan!

    PS. Morgan hälsar också. Han var för övrigt mycket imponerad på er fina hemsida.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *