Da har vi kommit till Windy Wellington, varldens sydligaste huvudstad! Det ar langt hemifran det! Staden har hittills gjort skal for namnet, det har regnat och blast sedan vi kom hit i gar kvall, men nu har det blivit lite battre, kanske kan ga utan jacka snart. Nar vi akte hit igar valde vi att en bit av resan kora en vacker vag istallet for motorvagen och det var ett bra val. Mycket fin utsiktsplats over havet kom man till. Om ni har tur far ni se bilder darifran sa smaningom. Det kanns som att man kommer till ett nytt land varje dag nar man satter sig i bilen. Igar var vi omgivna av mangder med hoga grona kullar och i forrgar var det istallet rykande, dimholjda berg. Idag ska vi ta farjan over till Sydon, den tar fyra timmar och ska enligt uppgift ga over oppet vatten med vacker omgivning. Inatt har vi bott pa “Lodge in the city”, ett backpackerhak som var likadant som Fat camel i Auckland ungefar, med undantag att det fanns fonster pa rummet. Att det ar Valentines day idag kan inte ha undgatt nagon. Redan i Singapore var det ett himla harj om det hela och har pratas det om det pa radion hela tiden, brukar vara mindre hysteriskt hemma.

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. Vi har bokat flyget till Spanien i sommar. Den 1 juli bär det av och sen kommer vi hem den 1 augusti. Vi har preliminärbokat flyg till Mexico i december, men om det blir resa på egen hand eller charter får vi se. Hoppas att ni får en bra Alla Hjärtans Dag.

  2. hej, vi är hos Eva o Gert o har ätit en god middag, och kopplat av. vi har just instrallerat din dator Magnus här hos Gert. Vi hälsar alla 4 Eva, Gert, Johnny o Gittan och önskar trevlig fortsatt resa.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *