Nu har vi kommit ner nästan så långt söderut som man kan komma i Nya Zeeland, staden Invercargill. Imorgon ska vi dock ta en tur (halvtimmes bilfärd) ner till den sydligaste punkten, Bluff som det stället kallas. Vädret har varit lite kasst på sistone, en hel del regn. Detta har bl a inneburit att en båttur vi hade bokat in till några grottor blev inställd p g a översvämmning, kändes lite ruttet. Idag åkte vi till Milford Sound, en stor fjord på västkusten. Enligt uppgift regnar det 2 dagar av 3 där och vi hade givetvis inte turen på vår sida. Stället, och kanske framförallt vägen dit, bjöd dock på häpnandsväckande natur och vyer.

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Hej Linda och Magnus!
    Synd att ni inte har så fint väder, men det kommer nog. Här skiner solen i dag, men det är inte så varmt. Snön slipper vi förhoppningsvis. Hoppas att resten av er resa blir lika bra som början, alltså inte med oväder alltså, utan många upplevelser. Mia och Diego!

    1. Hej Mia och Diego! Japp det har varit harligt men nu borjar vistelsen i NZ lida mot sitt slut tyvarr, hur har lovet varit?

  2. Hej på er!! Hoppas att allt är som det ska,fick idag reda på adressen till denna sida av pappa. Här har vi haft “vårkänslor” igår o idag runt + 9 grader dagtid o minus 5 på natten. Vi har bara ca:2 dm snö kvar.Kram Michael m fam.

    1. Hej Micke! Jag skickade ju lanken med sidan till din mejl innan du akte, fick du aldrig det? Later ju som ni har ovanligt fint vader =) kramar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *