Idag har vi varit och försökt betala resan men Resia hade klantat sig. Det stod fel datum på våra biljetter, men det skulle de ordna med en gång sa de. Hoppas verkligen att det löser sig.

I tisdags var vi och vaccinerade oss mot Hepatit A. Det var inte alls så farligt som jag trodde. Jag var livrädd innan men det kändes ju inte alls! =) Ryggsäckar har vi båda två nu. Magnus fick en i julklapp och jag har lånat en av en kompis. Magnus fick även en sovsäck i julklapp som han ska ta med sig. Jag kommer antagligen att köpa reselakan istället, och det gör jag nog i Singapore.

Det känns som att det är dags att fixa en del småsaker till snart men det mesta är klart. Nu är det bara lite drygt två veckor kvar till avresa! Tydligen ska ju SAS-anställda strejka i slutet av januari. Hoppas verkligen inte det ställer till något för vår resa!
//Linda

You might also enjoy:

11 Comments

 1. Tjo,

  Hoppas ni får en riktigt trevlig resa. Sjysst sajt oxå magnus! Ser fram emot att läsa om era upplevelser!

 2. Hallå båda två!! Lycka till imorgon och fortsättningsvis också!! Det kommer att bli en fantastisk resa! -Linda, det blir väl fika när ni är tillbaka?! Kram

 3. Blir bara en smula avundsjuk när man tittar ut på slasket och tänker på vart ni är på väg.
  Ha en kanonresa och ta mycket bilder.
  Akta er för orcher och annat otyg.
  Frodo lives!!!

 4. Glömde att önska er lycka till, ha det så kul och allt det där, igår.
  Gör de på detta sättet i stället 🙂
  Orcher och otyg behöver ni nog inte bekymra er för, men
  Christian har tydligen huvet fullt av dom 😀
  /LIS

 5. Jag väntar otåligt på dagboksinlägg. Har precis skickat mitt första sms till er sen ni reste. Att ni i skrivande stund befinner er på Arlanda är nog så spännande för mig som sitter sjuk i ett regnigt Kalmar. 😀

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *