Nu har Mange gatt ivag for att lagga i lite mer pengar i var bil sa jag passar pa att skriva lite oxo. Nar vi igar skulle lamna Auckland blev det strul med hyrbilen, killen pa resebyran i Sverige hade lovat oss en massa som inte gallde langre, vilket innebar merkostnader for oss. Men efter en massa strul kom vi ivag iallafall. Bilen ar helt okej! Och Magnus ar bra pa att kora pa “fel” sida. Igar korde vi trettio mil till en liten stad vid Bay of Plenty dar vi sov pa ett motell. Idag korde vi vidare mot Rotorua dar vi alltsa sover inatt pa annu ett motell. Det har motellet har varma spa bubbelpooler som vi saklart redan har testat! Harligt! Annars ar det inte sa varmt att man skulle bada i havet. Dock badade vi fotterna idag. Vi stannade pa en rastplats och gick ner till havet. Det gick riktigt hoga vagor, jag trodde forst att det askade men det var havet som danade! Vi lyckades blota ner hela byxorna och inte bara fotterna =) Den har staden kryllar av varma kallor som ryker och imorgon ska vi ga till ett stalle dar man kan se manga av dem och aven kiwifaglar och maorihantverk. Blir nog bra.

Du kanske också gillar

7 Comments

 1. Det ser trevligt ut på bilderna. Synd att man inte ser så mycket av er så att man kan följa solbrännan som väl borde infinna sig snart? (Ni får ta en käck turistbild med solhatt, solglasögon, midjeväska, kamera och så armen runt nån inföding 😀

  I Kalmar är det nu kallt som tusan igen! Men man kan (bör) ju alltid sitta inne och tentaplugga. :/

  1. Nja tyvarr har vi inte fatt nagon solbranna, hoppas den kan infinna sig i Bangkok istallet men vi kanske kommer hem lika bleka som vi var nar vi akte.

 2. Tjaba! Nu har även Nina hittat gästboken och klurat ut hur man skriver (tror jag). Idag har det fallit några snöflingor i Malmö! Annars är det mesta okej. Förutom att jag jobbar och jobbar medan ni bara latar er. Rättvist? Knappast! Lägg ut fler bilder! Det är kul att kolla på hur det ser ut (och er fototeknik såklart =)). Ta hand om er själva och varandra!
  kram
  Nina

  1. Wow, min familj imponerar stort! Har har det regnat lite idag men nagon sno tvivlar jag pa att vi far se! Vi skulle garna lagga upp fler bilder men det gar inte overallt och dar det gar ar det dyrt =(

 3. Hej
  Vill bara berätta att det hände nått mycket obehagligt här i Kalmar idag. Det var när jag skulle gå över norra vägen, det är grön gubbe så jag går men när jag är på halvägs så slår det om till rött. Ja ni kan ju förstå hur förvånad och snopen jag blev. Efter denna svåra chock så bestämmer jag mig ändå för att gå vidare.
  Hoppas ni klarar er ifrån sådana hemskheter…

  1. Låter förjävligt, vi får hoppas den värsta chocken lagt sig. Största problemet här är att man kollar åt fel håll varje gång man ska gå över gatan. I Singapore hade dom dock en display bredvid trafikljusen som räknade ner hur många sekunder det var kvar innan det blev röd gubbe så där fick man inga sådana hemska överraskningar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *