Idag lyckades vi antligen ta oss vidare till Napier via Taupo. Napier ar nog den mysigaste staden hittills. Sma laga hus i alla mojliga farger mitt i stan och sa vaxer det palmer overallt. Det kanns ofta som att man befinner sig i Sverige nar man aker pa vagarna men sa dyker det upp en palm mitt bland granarna, ganska udda. Vi kommer oftast fram till staderna vi ska bo i pa eftermiddagen och da ar allt stangt. Affarerna oppnar tidigt pa morgonen och stanger redan vid halv fem, vet inte vad folk roar sig med pa kvallarna har riktigt. Idag har vi iallafall checkat in pa ett nytt backpackerstalle, det gar inte att bo pa motell varje natt, det klarar inte var budget. At resans nog godaste maltid idag, nyfangad fisk med farskpotatis, mums! Imorgon ska vi ta oss ner till Wellington och pa lordag ska vi lamna Nordon med farja fran Wellington till Picton. /Linda

Magnus laddar forresten upp en hel del bilder sa kolla tillbaka pa tidigare dagboksinlagg om ni ar intresserade!

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Skönt att du är pigg igen .Vad roligt att ni får se och uppleva så många spännande och annorluna saker. Mamma Pappa Tussen o Miau

  2. Vilket landskap. Det ser hur härligt ut som helst. Här går livet sin gilla gång. Förkyld och trött. Men jag är glad för er skull. Det är inte varje dag man får uppleva en sån resa som ni gör. Liten önskan; Kan ni inte åka till “hobbit-byn” och ta lite bilder?

    1. Ja det ar harligt! Hobbitbyn vet vi tyvarr inte vart den ligger, vet du? Vi ar ju som du vet inga Sagan om ringen fans direkt…HUr gar era resplaner? Kramar!

  3. Hej på er era “pip”…censurerat…En hälsning från Kalmar. När jag var på Nya Zeeland fanns inte Internet, då var det fax som gällde… Hoppas att ni har det bra, här är det kallt och trist.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *