Nu har vi precis checkat in på Noah’s Ark Backpackers i Greymouth på sydöns västkust. Verkar vara det schystaste backpackersstället vi bott på hittills. Varje rum har ett djurtema och vi bor i zebrarummet. Från “Windy Wellington” tog vi bilfärjan över till Picton på sydön och bilade sedan till staden Nelson där vi spenderat de senaste två nätterna. Sydön ska vara mer naturskön än nordön enligt uppgift och det verkar stämma med det vi sett hittills. Sträckan vi bilade idag mellan Nelson och Greymouth var minst sagt häpnandsväckande. Igår var vi dessutom iväg på en halv dags guidad rundtur till fyra olika vingårdar. Vädret var perfekt och det var kul och intressant, klart värt pengarna. Totalt provsmakade vi 20-25 olika viner så en smula lullig kände man sig onekligen efteråt. Sammanfattningsvis kan tillägas att Magnus fått lite solbränna och Linda har blivit lite förkyld. Over and out!

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Hej! Har inlett det efterlängtade lovet med en popstadshelg i Jönköping. Cardigans mkt. bra. Är nu hos fam. i Tranemo och passar på att äta mycket mammamat samt hälsa på släkt och vänner! Låter som att ni har det bra, skönt att höra. Kram från mig och lycka till !

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *