Äntligen på plats i Singapore efter en lååång flygning från London. Lyckligtvis fanns det små skärmar i varje stolsrygg på planet där man kunde kolla på film och spela spel så viss tid gick att fördriva, sova var inte helt lätt. Har checkat in på YMCA Hotel som har ett riktigt kanonläge centralt i stan. Har hittills bara hunnit ta en kortare sväng och kollat runt lite men kan konstatera att jeans och t-shirt blir alldeles för varmt och då är klockan ändå 10 på kvällen här. Fast det vore ju tråkigt att klaga. =) Imorgon ska vi utforska Singapore på allvar och förhoppningsvis få möjlighet att lägga upp lite bilder också.

Du kanske också gillar

6 Comments

 1. Jag känner mig nästan lika entusiastisk som ni. Bilder vill vi se så snart som möjligt! I Kalmar är det faktiskt också varmt, man kan nästan gå ut utan vantar och det blir rätt varmt med täckjacka. Nästan lite vårkänsla. Förvånar mig att inte alla föräldrar har varit i gästboken och skrivit, men de har kanske mailat och skickat hundra sms istället. 🙂 Ha det så bra och på med solskyddsfaktorn!

  1. Hehe, vad kul att du ar entusiastisk! Bilder kommer nog snart, vi har inte tagit sa manga an..Ja, det forvanar mig oxo att foraldrarna inte skrivit nagot, men de blev ju lite mer aktiva efter ditt inlagg =) Dessutom fick vi sms fran badas foraldrar inatt.

 2. Oj så härligt att få komma till varmare breddgrader. Här i Linköping regnar och blåser det. Ser verkligen fram emot att läsa i dagboken och se bilder.

 3. Hej, jag kan meddela att flygstrejken just är slut här hemma. Det behöver inte få er att tänka på hemkomsten, bara att det inte strular på grund av det på hemfärden. Hoppas kameran funkar vi väntar ivrigt på lite bilder från Singapore. Ha de bra.

 4. Skönt att ni har det varmt och gott, det har vi faktiskt haft idag också +11 grader.
  Snön är nästan borta men det ska komma mer till helgen.
  På fredag ska vi hämta Lisa i Kalmar.

  Kram Mamma o Pappa

  1. Jo, nog har vi det varmt, men inte nar man ar inomhus da fryser man nastan for att de har AC;n pa sa kallt . Kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *