It’s fun to stay at the YMCA… Jo, sången stämmer faktiskt, YMCA var mycket lyxigare än vi trodde. Rent och fräscht. Nar vi kom igar sa var det kvall har, kandes konstigt for vi hade just atit frukost pa flygplanet innan vi landade. Vi tog en vanlig lokalbuss in till hotellet for att spara pengar, den kostade bara femton kronor for oss bada och da tog det over en halvtimme. Kanns bra! Allt som sparar pengar ar bra! Busschaufforen ville inte ens ta betalt forst men vi tvingade pa henne lite pengar. Vi hade bara stora sedlar och fick inte ge dricks sa hon stannade bussen mitt i gatan och reste sig upp for att borja skramla ihop vaxel till oss.

Idag stallde vi klockan pa halv atta! Forsta dagen pa semestern till trots, vi har ju inte sa manga dagar har i Singapore sa vi vill utnyttja tiden. Dessutom ar det riktigt varmt och kvavt pa dagen. Imorse gav vi oss ivag med MRT:en, som ar en supermodern tunnelbana, till Little India for att kolla in ett stort kopcentrum och ett tempel. Det verkar vara nagon indisk hogtid har for det gar omkring processioner med indier i fargglada klader och hemska utsmyckningar. En man jag sag hade hela ryggen bar och den var full med fiskekrokar som satt i huden pa honom och sa hade han hangt citroner i krokarna. AJ! Det stora kopcentret hette Mustafas och trots att de verkligen salde allt dar, kopte vi nastan inget. En adapter som vi hoppas fungerar och en armbandsklocka till Magnus kopte vi. Nu ska vi ge oss ut igen, den har gangen till China town och kanske aven till Raffles och ta en turistig Singapore Sling dar. //Linda

Du kanske också gillar

9 Comments

 1. Åh, det ser verkligen härligt(varmt) ut på bilderna. Här har det faktiskt blivit lite varmare och snön är bortsmält. Men det ser ut som om vi kommer få mer snö. =(.
  Shoppa loss Linda! Ooops, Magnus läser väl detta. Han tror ju att jag är världens “shopaholic”. Kram!!!!!!! Mia

 2. Hej igen! Vilka fina bilder vi fått se. Hotellet ser verkligen fräscht ut och vilka fina blommande buskar du står vid Linda, vad kan det vara för sort tro?! Trädgårdsintresset börjar vakna nu när det blivit varmare här. Kram på Er.

 3. Fantastiskt att kunna se er på kort med sådan skärpa. Vi kollar på nätet hur ni har det.
  Vi klarar det utan hjälp. Det trodde ni inte va?
  Pappa och Mamma

  1. Nej pappa jag ar valdigt imponerad! =) Tank att det kravs att jag aker till andra sidan jorden! Nu ska vi strax ga och lagga oss, har just varit pa Raffels och druckit en Singapore Sling! Det ar fortfarande valdigt varmt har fast det ar sen kvall! Kramar. Linda

 4. Fina bilder, kul att det verkar gå så smidigt för er att uppdatera dagboken. Hoppas ni hinner njuta av miljön också. Det ser så inbjudande ut.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *