Nu ar vi i Christchurch, sista anhalten pa Nya Zeeland, sorgligt men vi ser fram emot Bangkok innan vi kommer hem. Imorgon ska vi lamna tillbaka bilen och sedan flyger vi sent pa natten till Australien. Idag har vi varit pa en biltvatt med bilen och sedan smog vi ner nagra vita handdukar fran rummet for att avsluta tvatten, handdukarna ar inte lika vita langre…Det blev tyvarr ingen valskadning idag heller, varken helikoptrar eller batar gick eftersom det var sa hard vind. Daremot har vi atit resans helt klart mysigaste lunch, pa en vingard pa vag till Christchurch. Vadret var stralande och vi satt ute och hade en underbar utsikt. Vi kostade till och med pa oss en chokladfondue till efterratt med en massa harliga farska frukter, mums! Sedan vi kom till Christchurch har vi akt upp pa ett berg med linbana och kollat pa utsikten over staden. Imorgon blir det lite mer stadskollande innan vi lamnar Nya Zeeland for den har gangen!

Du kanske också gillar

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *