Vi trodde att vi skulle komma ner till solen nar vi akte till Hue, men dar bedrog vi oss. Vadret idag har varit det samsta pa resan och efter bara en dag har i stan sa har vi fatt nog. Vi har bokat in en heldagstur imorgon till DMZ (Demilitariserade zonen) och pa lordag aker vi vidare ner till Hoi An ett par dagar tidigare an planerat. I Hue ar allt mycket billigt. Vi at till exempel frukost bestaende av varsin nybakad varm baguette med diverse tillbehor, en cola, en flaska vatten och en bananpannkaka for 12.50 kr. Ganska billigt va? Det dyraste vi atit idag var lunchen som gick pa 35 kronor men da at vi mycket god grillad fisk och flaskkott. Bussutflykten imorgon inklusive frukost gick pa 120 kronor for tva! Men det sags ju att man far vad man betalar for sa vi far val se hur nojda vi ar imorgon.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Hej på Er! Ser med spänning fram emot att läsa om fortsatta upplevelser och bilder.
    (Vad sägs om snö, 10 minusgrader här!!)
    Hoppas ni mår bra. /Kram mamma Gittan

    1. Vi har just brannt tva fulla minneskort sa snart kommer det nog nya bilder. Vad sags om sol och 25 plusgrader?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *