Sista inlägget i Ha Noi. Imorgon bär det soderut till Hue, taxin kommer vid den harliga tiden fyra pa morgonen. De tre senaste dagarna har det varit riktigt kallt, for att vara Vietnam. Idag stod tjejen i receptionen med pälsjacka pa sig for att hon fros sa mycket. Tilläggas bor att det är runt 20 grader. Vi hoppas pa mer sol och kanske även bad langre ner i landet. Igår var vi vid Temple of Literature här i stan. Det var fint men väldigt mycket turister. Idag har vi tokshoppat. Vi bestä­mde oss i sista stund for att kopa en servis som vi spanat på lange och även ett schackspel i sten. Postkontoret stängde tidigt så darfor blev det stressigt att hinna med allt. Vi skickade hem det med båtfrakt, fjorton kilo blev det och det är man ju inte så sugen på att släpa. Ikväll har vi ätit pa en supermysig restaurang. Brother’s cafe heter den och de har en buff’e där kockarna står och grillar maten när man ser pa. Sist men inte minst vill vi meddela intresserade lasare om att vi forlovade oss idag! =)

Du kanske också gillar

9 Comments

 1. Men GRATTIS! Mamma ringde just och undrade om jag hade läst här, hon sa inte vad det var men jag förstod minsann ändå. Ja, det var väl på tiden kanske. Då blir det väl ett rymma iväg-bröllop på nästa resa? 😉

 2. Förlovade. Ingen större överraskning. Det har vi väntat på länge så nu är vi glada. Vi sällar oss
  också till gratulanterna. Här är just nu snöstorm och -3 grader. brrr. Ta väl vara på er.
  Bernt o Ninni.

 3. Igår föll den första snön över Kalmar, men den låg inte kvar länge. De säger att det ska komma mer i veckan. Gud, va positivt meddelande. Snö är i alla fall bättre än regn;) Snart är vi ju inne i december och då kan man börja julpynta lite. Det blir nog en resa till IKEA innan jul, i alla fall om jag får bestämma.

  Kram Mia

 4. Hallå!!!! Jag skrev mitt inlägg innan jag läste dagboken. Hmm…typiskt mig. Äntligen förlovade då. Kul! Grattis! Kramar i massor!

 5. Jaså, minsann… Där ser man. Då får man väl gratulera så mycket. Jag messade just Staffan och berättade. Han hälsar från Botswana och säger grattis.
  Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *