Jag tankte beratta lite mer om vad vi hade for oss i Halong bay. Vi lamnade Hanoi vid halv nio pa morgonen, med en liten buss med en grupp pa 16 personer. Bussen var valdigt fin for att vara har. Efter 3.5 timme kom vi fram till Halong. Dar gick vi pa en liten bat, for att klattra over den till en annan bat som vi fick hoppa ner pa. Den baten tog oss ut till den stora baten vi skulle aka med. Allt pa baten var i tra och det ar den nast storsta ute i Halong. Nar vi kom ombord fick vi var hytt, minst lika fin som hotellet vi bor pa. Personalen var helt fantastisk och det kandes verkligen lyxigt att fa vara dar. Innan tyckte vi att de 70 dollar det kostade var dyrt men efterat skams man nastan over allt perfekt som ingick. Maten var bland det godaste jag atit i hela mitt liv. Och vi hamnade med ett amerikanskt par som brukade saga att de var kanadensare for att de skamdes sa for att vara fran USA med Bush och allt. De var verkligen imponerade over att Sverige inte varit i krig pa 200 ar och kunde inte tanka sig hur det skulle vara att leva i ett land som inte var “mad at anybody”. Det ar kul att man traffar folk av olika nationaliteter hela tiden, igar nar vi var och at traffade vi en japan som varit i Stockholm pa 60-talet. Han var ocksa imponerad over var sociala valfard. Idag bokade vi in en 6-dagars utflykt upp i bergen med privat jeep och forare. Vi aker imorgon bitti, ska bli spannande att se de norra delarna, ska vara mycket vackert har vi hort!

Du kanske också gillar

5 Comments

  1. Fantastiska bilder från James Bond miljön. Mannen med den gyllene pistolen gick faktiskt på TV i lördags. Det ser otroligt inbjudande ut, rena lyxkryssningen. Hälsningar Johnny o Gittan

    1. Japp, det var ganska lyxigt men du har fel Bondfilm. Mannen med den gyllene pistolen har scener från Thailand tror jag. Däremot tror jag nån Bondfilm med Brosnan är inspelad i Halong Bay.

    1. Bilder kommer nog att droja det ar svart att ladda upp eftersom Internet ar valdigt segt har men nu har du i allafall ett nytt dagboksinlagg att lasa! Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *