Ännu en stekhet dag i Siem Reap. Har bytt upp oss till ett hotell utan kackerlackor. Dessvärre har dom inga lediga rum för morgondagen så imorgon får vi flytta igen, jobbigt men inte mycket att göra något åt. Vi tog en första tur innan solnedgången idag till några av Angkor-templena (någon halvmil utanför Siem Reap). Dom klassas ju som några av de främsta sevärdheterna i världen och jag kan nog förstå varför. Dom är spektakulära och välbevarade för att vara så gamla. Tyvärr är man knappast ensam när man är här och kollar läget, turistströmmen är riktigt stor. Imorgon är det uppstigning innan 5 dom gäller, vi (och förmodligen också 2 miljoner europeer, amerikaner och japaner) ska iväg och kolla in lite tempel vid soluppgången. Får se om det blir värt den förlorade sömnen.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Grattis till förlovningen! (fast jag trodde att ni var förlovade redan, bra koll man har). Hoppas det är riktigt sevärt( templena), eftersom ni skulle gå upp klockan 5. Jag tror att det enda som får upp mig klockan 5 är en Ullaredsresa eller folkracetävling, fast jag håller mig ju i Sverige. Hoppas ni får en fortsatt bra resa och kommer välbehållna hem./ Ann-Louise Ährlin

    1. Ja, templena var varda att ga upp tidigt for. Men jag vet inte om jag skulle ga upp vid fem for att kolla pa folkrace..Men Ullared ar ju alltid kul! Blir det nagon tripp till Kalmar i dec?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *