Jag kan bara instamma i vad Mange skrev igar. Hanoi ar en underbar stad och hittills trivs vi verkligen. Hotellet vi bodde pa inatt var fullt sa nu har vi bytt till ett annat hotell i samma kedja. Fortfarande envisas de med att ge oss ett superiorrum for samma pris som ett standardrum sa det ar val bara att tacka och ta emot.. Idag borjade vi med att byta hotell efter frukost. Sedan tog vi en taxi till Ho Chi Minhmaousolet, men onkel Ho var i Ryssland sa vi fick inte traffa honom. Vi tog ett besok i parken runt omkring istallet. Sedan rakade vi ut for vart forsta missode. Vi shoppade upp alla pengar och hade inte rad med taxi ens sa vi gick till en ATM for att ta ut nya. Tyvarr ville maskinen inte godkanna min kod sa vi viftade in en taxi och bad honom kora oss till en annan ATM. Jag var helt klart saker pa att killen som satt pa gatan bredvid ATMen hade fifflat med den och skulle tomma mitt kort. Nasta ATm ville heller inte ta mitt kort sa vi bad att bli korda till banken, visserligen ar det ju sondag men vi tankte chansa pa att det var oppet, var chauffor visste namligen inte vad open betydde och kunde heller inte svara pa nagra fragor. Banken var saklart stangd men vi skrapade ihop nagra dollar och klev ur taxin. Da uppstod problem nummer tva. Vart var det nu vart nya fina hotell lag? Och vilken gata var det? Ingen kom ihag. In i nasta taxi, han visste inte heller men ringde sitt headquarter och fick efter att jag bokstaverat namnet tre(!) ganger en vagbeskrivning dit. Dar markte vi att mitt konto inte blivit lansat. Sa vi gav oss ut i trafiken igen for att hitta en annan ATM. Mange fick ut tva miljoner och delade de med mig sa nu ar vi bada miljonarer. Skon kansla, ar nog forsta och enda gangen..Vi har ocksa akt cyklo, en liten karra med en kille som sitter bakom och trampar. Mange sitter och forsoker ladda upp bilder sa forhoppningsvis far ni se nagra snart. Imorgon drar vi till Halong Bay, enligt uppgift ska det vara badvader och finnas mojlighet att bada fran baten. Ska bli riktigt mysigt. //Linda

You might also enjoy:

9 Comments

 1. Det låter alldeles underbart måste jag säga! Här är det så grått och trist att man knappt vill sticka ut näsan utanför dörren! KRAM till er båda!

 2. Regn, regn och åter regn. Ni missar inte direkt något här hemma. Men snart kommer väl snön;)
  Oj, måste tända lampan, klockan är 16.00 och solen har gått ned. Nu ska jag inte vara negativ, ha en riktigt skön semester. Linda, ni kommer inte alls hem snart;)
  Kram Mia. Diego hälsar.

  1. Hehe, hej Mia! Solen gar faktiskt ner vid fem-tiden redan har oxo. Nej, jag vet! Det ar faktiskt mer an fyra veckor kvar! Jippie! Massor av kramar och hoppas allt ar bra.

 3. Nu är videon igång på högvarv här (i skrivande stund är det Gilmore Girls). Jag köpte tre videoband igår så det bör väl räcka. Ja, och så köpte jag en ny höst/vinterjacka för att klara av det hårda vädret här hemma. 😉

  1. Bra, Emma! Du ar som vanligt var klippa nar vi ar ivag! Vi koper linnen och t-shirts for att klara det svettiga vadret har! =)

 4. Hej hej
  Nu är vi trötta och frusna hemma igen. Det kyliga vädret är pest och pina och vi vill inte börja jobba i morgon. Florida var underbart och vi är mycket avundsjuka på er som har många soliga dagar framför er.

  kram

 5. Hej Globetrotters!

  Här i höstmörker och kyla önskar man kunde vara någon annanstans :). Hoppas ni ha det bra i Vietnam och får positiva vibbar. 🙂
  Följer med stor spänning er resa i asien.

 6. Hej Magnus,
  Det var trevlig att höra ni trivs bra i Hanoi, och fick veta ni fick problem med pengaruttagning.
  Mitt råd är att det är alltid bra att ha några amerikanska sedlar med sig när man är ute i Asien.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *