Idag har vi tagit och bytt upp oss till ett bättre hotell som kostar hela $15 natten för ett dubbelrum, det förra kostade $6. Anledningen till bytet var framför allt att det här har swimmingpool. Ska bli skönt att kunna ligga vid poolen och glassa lite de kommande dagarna. Idag har vi även varit runt hos lite skräddare, jag ska låta sy upp en kostym och Linda en jacka. Idag slog jag även till och provade att få skjuts på en motorcykel. I alla vietnamesiska städer dit det kommer turister kryllar det av folk i varenda gathörn som står och hänger på en motorcykel och vill skjutsa en för en billig penning. “Hello, motorbike?” hör man konstant. Som ni förstår är jag alltså fortfarande i livet, det var en emellanåt hissnade färd och man hoppades att deras system att tuta och gasa istället för att bromsa och eventuellt lämna företräde i korsningarna skulle fungera även denna gång. Det gjorde det alltså men jag satsar nog på de lite mer stillsamma cyklorna i fortsättningen.

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Vilken kanonresa ni har! Jag blir avundsjuk! Tänk vad ni får uppleva, i motsats till mig som upplever det mest spännande i veckan när jag står i en 20-meters kö på Coop, och undrar om det nånsin ska bli min tur 😉
    Snart kommer ni hem till till lite julmys och det kanske inte heller är så fel.
    Kram Mia

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *