Idag har Magnus provat sin uppsydda kostym och den satt mycket bra. De ska gora lite sma andringar och imorgon ska den vara klar. Min jacka ar ocksa klar och sa har jag bestallt nagon slags skjorttunika ocksa. Magnus har bestallt tre skjortor. Vi har sytt upp pa det dyraste stallet med bast rykte. Men det finns hur manga skraddare som helst att valja mellan. Alla vill att man ska komma in i just deras shop och man blir latt trott pa allt tjat om att allt de vill att man ska kopa. Vi har haft lite pengaproblem, som manga andra har, de tva bankomaterna som finns i stan accepterar plotsligt inte VISA-kort. Sa idag har vi val kanske en hundralapp kvar, forhoppningsvis ska det ga att losa ikvall med vart mastercard annars far vi leva pa ris och vatten ett tag. Hotellet vi bor pa nu har pool, men hittills har den varit tomd till Manges stora besvikelse. Igar holl dne pa att rengoras och idag skulle den visst lagas. De tyckte anda att det var for kallt for att bada, vi tycker inte det =)

Du kanske också gillar

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *