Då befinner vi oss i Hanoi. Jag råkade visst ljuga lite i det förra inlägget, vi fick inte så dåliga platser på planet. Fast det är i och för sig jobbigt nog att sitta 12 timmar på ett flygplan. Bra spel och filmer hade dom dock som man kunde fördriva tiden med. På planet fanns dessutom ett litet muslimskt bönerum och med jämna mellanrum visades på alla monitorer i vilken riktning Mecca låg i förhållande till flygplanet.
Nåväl, hur är Hanoi då? Helt fantastiskt måste svaret bli! Det krävdes ett litet tag att vänja sig vid hetsen, smutsen, ljuden och lukterna men när man väl gjort det känns det bara helt underbart att vara här. Folk cyklar omkring med konhattar och alldeles för mycket packning på pakethållaren, precis som man tänkt sig. Trafiken är ett kapitel för sig. Det går uppskattningsvis 20 mopeder/motorcyklar på varje bil. Det finns vägskyltar, övergångställen och linjer och pilar i asfalten, man frågar sig i vilket syfte. Bangkok ter sig extremt civilicerat i jämförelse. I morgon ska vi utforska denna underbara stad ytterligare och till i övermorgon har vi bokat in en tvådagarstripp till Halong Bay.

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Kul att höra att resan gått bra och att Hanoi är spännande att upptäcka. Allt verkar helt annorlunda än hemma vilket väl var väntat, öppna era sinnen för alla nya intryck och njut. Ha de så bra. Vi är i Åkersberga över helgen så det kommer hälsningar från oss alla här. /Johnny

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *