Nu har vi da kommit fram till Sapa och har ska vi tillbringa dagen och morgondagen innan vi ger oss ivag med tag tillbaka till Hanoi. Vi har betalat for en VIP-kupe sa det ar bara vi tva i den och det ska bli skont. Vi bor ocksa pa resans hittills lyxigaste hotell, men det tyckte vi att vi kunde vara varda efter nagra dagar i bushen. Imorse gick vi upp klockan sex for att vi skulle hinna ga pa marknaden i Tam Duong innan vi skulle aka klockan atta. Vi trodde att det var det chaufforen hade sagt att vi skulle gora iallafall. Vi lyckades inte hitta marknaden och det markte vi senare berodde pa att den lag en mil bort. I Sapa ar det annorlunda, det marks att det ar mycket mer turister har an i de andra byarna vi har besokt. Alla Hmongkvinnor och barn kommer fram och sager “you buy for me” och sa saljer de en massa handfargade och broderade saker. Visserligen fina men det blir lite jobbigt att saga nej var tionde meter eller nar man sitter och ater. De hanger mest efter Mange och vill att han ska kopa halsband, armband och orhangen. Men jag vet inte, han skulle nog inte passa sa bra i dem =) Vi har nu brannt tre minneskort till till CD sa vi hoppas kunna ladda upp lite bilder till tidigare inlagg idag.

Du kanske också gillar

4 Comments

  1. Pappa hälsar och tackar för presenten.Vi vattnade era blommor i torsdags.Ha en fortsatt skön semester. Kram Mamma o Pappa

  2. Vilka exotiska bilder för en frusen svensk! Magnus såg ju ut att trivas med sin nyfunna lilla kompis. 🙂 Nu har jag spelat in åt dig Linda.

    1. Ja, det forstar jag men idag ar det minsann kallt har ocksa. Sapa ar Vietnams kallaste plats och man masta ha langarmat pa sig. Bra att du kommer ihag dina inspelningsuppgifter =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *