New York, New York…Då är vi äntligen på väg! Första gången som jag reser helt ensam med ett av barnen. Jag har många gånger rest med ett barn tillsammans någon annan vuxen och hennes barn, men aldrig helt ensam. Men Signe har blivit så stor nu så det borde gå fint. Det ska bli kul att få så mycket ostörd tid tillsammans och lyssna på hennes funderingar.

Nu sitter vi i SAS-loungen på Arlanda och äter frukost. Eftersom vi flyger business class för våra poäng den här gången så får vi tillgång till lounge. Signe blev helt lyrisk när hon såg frukostbuffén och förstod att den var gratis.

Många har frågat vad vi ska se och göra i New York och vi vet faktiskt inte. Jag har varit där fem gånger förut och sett det mesta man “ska” se så Signe får bestämma en hel del den här gången. Senast hon var här var hon 2 år så hon kommer inte ihåg så mycket från den gången. Jag har däremot väldigt tydliga minnen från alla de gånger hon slet sig loss ur våra händer för att springa längs trottoar och hotellkorridorer.

Den här gången räknar jag med att det blir betydligt lugnare. Hittills har hon önskat att vi ska shoppa, mysa, gå på glassprovning och fika mycket. Låter som en bra plan tycker jag. Det enda vi har bokat är hotell och glassprovning, resten tar vi som det kommer.

Har du något New York-tips så får du gärna lämna det i kommentarerna.

You might also enjoy:

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *