Hela familjen i Bo-Kaap

En av de första dagarna i Kapstaden hade vi bokat in en promenad i det färgglada området Bo-Kaap tillsammans med en fotograf. Fotografen heter Marie-Laure och vi hittade henne genom Airbnb.

Familjen framför en bil i Bo-Kaap

Vi gjorde en liknande promenad när vi var i Lissabon förra påsken. Eftersom det blev ett fint minne med foton på hela familjen så nu ville vi göra det igen. Jag ska erkänna att jag var lite tveksam under tiden Marie fotograferade eftersom hon bara tog några bilder på varje ställe. Men när hon skickade över bilderna så blev vi väldigt nöjda! Eller vad tycker ni?

Vi fick ungefär 85 bilder några dagar efter fotograferingen. Då hade Marie valt ut de bästa och också redigerat dem. Under promenaden tog hon också tre polariodbilder på oss. Det tyckte barnen var väldigt spännande eftersom de aldrig sett en sån kamera förut.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *