Utsikt över Taffelberget från området Waterfront

Efter en lång resa via Stockholm, London och Johannesburg landande vi till slut i Kapstaden. Piloten som flög oss sista biten berättade att det var lite kyligt och att vi nog behövde ta på oss en tjock tröja eller jacka eftersom det bara var 18 grader ute. Vi som lämnade ett Sverige med runt 5 grader kände oss väldigt nöjda med temperaturen.

Transit på Johannesburgs flygplats

Eftersom det bara var lunchtid när vi kom fram så gav vi oss ut på upptäcktsfärd direkt efter vi fått checka in på hotellet. Alla var lite trötta så vi tog en Uber ner till Waterfront och åt lunch på V&A Foodmarket. Barnen åt ungerskt flatbread, Mange åt hamburgare och jag åt en fantastiskt god wrap med stekt biff och avokado i. Foodmarketen är som en saluhall med alla möjliga små matställen och det passar perfekt om alla inte är sugna på samma mat!

Nere vid Waterfront var det fullt av folk och mysiga restauranger. Vi kunde inte låta bli att sätta oss på en av uteserveringarna vid vattnet, med Taffelberget i bakgrunden, och dela en ostplatta och dricka GT och öl. Det var en riktigt skön stund och då kände vi att semestern verkligen hade börjat.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *