Från Montana bilade vi in i Wyoming där vår planerade rutt tog oss genom Wyomings nordöstra hörn och vidare in till Black Hills i South Dakota. Sträckan som var väldigt fin att köra genom Montana blev ännu finare när vi kom in i Wyoming och Big Horn Mountains tornade upp sig vid horisonten. Två nätter stannade vi här i staden Sheridan.

Den kvarvarande bilden jag har av Wyoming är väldigt vackra landskap som väldigt mycket liknar den sinnebild jag haft av hur nordamerikansk natur ser ut. Jag tycker inte riktigt jag sett den typen av landskap tidigare trots att vi hittills bilat genom mer än hälften av USA’s delstater.

På vägen till Sheridan hade vi siktat in oss på att äta lunch i Parkman, som vi efter en titt på kartan trodde var en mindre stad. Någon stad var det inte tal om, ett par hus och en bar låg vid en liten å mitt på den vidsträckta slätten med Big Horn-bergen vid horisonten. Väldigt vackert och i baren kunde vi också få lite mat i form av soppa och hamburgare. Där satt vi och en handfull locals i cowboyhattar och det kändes som vi var långt hemifrån och långt ute in the wild west.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *