Sista dagen i St Louis var vi downtown och såg och åkte upp i The Gateway Arch, St Louis främsta landmärke som ska symbolisera porten till mellanvästern. För att åka upp till toppen fick man sitta i en liten hiss som kändes som nån slags räddningskapsel för ryska kosmonauter från 60-talet. Väl uppe på 192 meters höjd befann man sig inne i bågens topp i en välvd, smal korridor. Återigen, inget för den med klaustrofobi eller höjdrädsla.

Igår bilade vi sista etappen på vår roadtrip. Ingen sightseeing, vi bara betade av milen mellan St Louis och Chicago. 832 mil hade vi kört totalt när bilen lämnades tillbaka vilket fick killen på uthyrningsfirman att höja på ögonbrynen.

Nu bor vi på ett hotell (eller snarare hostel) centralt i Chicago och tar oss runt till fots eller med tunnelbana. Chicago verkar vara en stad som är lätt att tycka om. Påminner mycket om New York vilket naturligtvis är ett väldigt gott betyg.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *