Igår åkte vi tillbaka till Fort Worth. Dallas och Fort Worth är två stora städer som växt ihop och tittar man på kartan känns det spontant som att det bara är ett stenkast mellan respektive centrum. Verkligheten är den att det tar ca en timme att köra mellan städerna på fyr- till sexfiliga motorvägar och genom flera av- och påfartsplatser som är upp till fyra plan på varandra.

Gårdagens höjdpunkt var tveklöst kvällen i Fort Worth när vi var och såg en rodeo. Det var inget turistspektakel utan en rodeo med allt man hade förväntat sig av vilda hästar, tjurar och cowboys som kastade lasso.

Idag besökte vi Sixth Floor Museum i downtown Dallas som är ett museum som inryms på sjätte våningen i byggnaden vid korsningen Houston/Elm street, vilket i sin tur är den plats varifrån John F Kennedy blev skjuten. Kvarteren precis vid museet och vidare runt den mest centrala delen av Dallas blockerades fortfarande av polisbilar sen det fruktansvärda som hände för några få dagar sen.

Du kanske också gillar

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *