I skrivande stund är det sista kvällen i vårt hus utanför Nashville innan vi beger oss vidare. Kvällen har vi precis spenderat på Grand Ole Opry… utan barn. Vi hade köpt biljetter till hela familjen och planerat att ta med snacks och surfplattor men så erbjöd sig paret som vi hyr huset av att sitta barnvakt istället. Resultatet blev en mycket lyckad kväll för hela familjen!

Igår var vi i en liten stad söder om Nashville som heter Franklin. Franklin är verkligen ett exempel på en amerikansk småstad när den är som bäst. Vi ångrade att vi inte åkt dit tidigare och hade kunnat spendera mer tid där. Vi hade i alla fall bokat bord för middag på ett bra ställe där och avnjöt “southern food” och livemusik på kvällen.

Du kanske också gillar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *