2 Globetrotters

Reser med barn

Dallas och Fort Worth

9 juli 2016
Magnus

Nu har vi bott ett par dagar i Dallas, vilket är det ställe på den här resan där vi stannar längst. Hotellet har pool som vi så klart nyttjat varje dag, temperaturen ligger mellan 35 och 40 grader.

Igår hade vi en kanonkväll i Klyde Warren Park i downtown Dallas. En riktigt trevlig park med lekplats och fontäner för barnen, foodtrucks, glasskiosk, bar och så kvällen till ära en gratiskonsert med Cody Wayne Band (som vi inte hört talas om tidigare men som vi gillade). Vi hade förberett oss genom att åka till Walmart och köpa en picknickfilt så vi kunde sitta på gräset och lyssna samtidigt som barnen var i närheten och lekte.

Idag åkte vi till Dallas grannstad Fort Worth och området Fort Worth Stockyards som har en riktig cowboyimage. P g a värmen stannade vi inte så länge utan återvände till poolen men vi planerar att åka tillbaka imorgon.

Läs även


Kommentarer

Nina
9 juli 2016 12:42

Snygga bilder! Låter som ni har det toppen❤️